Лек автомобил Порше Кайен изгоря при пожар на пътя край

...
 Лек автомобил Порше Кайен изгоря при пожар на пътя край
Коментари Харесай

Порше изгоря край Шумен, по-късно хванаха собственика му пиян с друга кола

 

Лек автомобил Порше Кайен изгоря при пожар на пътя край село Дибич. Няколко часа по-късно притежателят му бе заловен да кара друга кола пийнал. За случая оповестиха през днешния ден от пресцентъра на шуменската полиция.

В събота малко след среднощ на телефон 112 постъпил сигнал за пожар в лек автомобил, паркиран в местността „ Попова градина “ в село Дибич. При идване огнеборците заварили да гори Порше Кайен със старозагорска регистрация, благосъстоятелност на 40-годишен мъж от Дибич.

Автомобилът изгорен, макар употребяваните от пожарникарите 3 тона вода.

Собственикът отишъл в полицията да напише показания.

В 4,00 сутринта катаджии вдигнали стоп палка пред Пежо 307, движещо се по бул. “Славянски “ в Шумен. Зад кормилото бил притежателя на изгорелия Кайен. Пътните служители на реда го тествали с дрегер, който отчел 1,41 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът не дал проба за химичен разбор и бил арестуван бил за период до 24 часа в полицейското ръководство. Пежото му било конфискувано с протокол за непринудено предаване, според последните промени в закона, предава shum.bg. 

От пресцентъра на полицията прецизираха, че за изгорялото Порше е формирано досъдебно произвеждане за палеж по несъобразителност, както и друго за шофиране с над 1,2 промила алкохол по член 343 „ Б “ от Наказателния кодекс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР